Så här hämtar du webbsidans markup-kodning

När du har rapporterat ett problem till Kasperskys kundtjänstspecialister kan de be dig att tillhandahålla webbsidans markup-kodning. Vi använder den för att lära vårt program känna igenom onlineformulär och förbättra programmets allmänna prestanda.

När webbläsartillägget har installerats kan du märka webbsidan med följande skript:

(function(){var e=document.createEvent("Event");e.initEvent("kpm_getSiteMarkup",!0,!0);document.dispatchEvent(e)})();

Skriptet kan köras i konsolen på alla webbläsare som stöds.